top of page

Group

Public·36 members

Lectii De Pian Pentru Incepatori Pdf Downloadl


Lectii De Pian Pentru Incepatori Pdf Downloadl
Dacă vrei să înveți să cânți la pian, dar nu ai timp sau bani să mergi la cursuri, poți să îți descarci gratuit câteva materiale în format PDF care te vor ajuta să îți începi studiul acestui instrument minunat. În acest articol, îți vom prezenta trei surse de unde poți obține lectii de pian pentru incepatori pdf downloadl.


DOWNLOAD: https://3rostleycauso.blogspot.com/?gg=2w3qrz


Metoda de pian Lectia 1 Lucian Opriș
Lucian Opriș este un pianist și compozitor român care a creat o metodă de pian simplă și eficientă pentru cei care vor să învețe să cânți la pian de la zero. Metoda de pian constă din 12 lecții care cuprind noțiuni de teorie și tehnică muzicală, exerciții de degete, teme cu variații, cântece populare și clasice, și lectii de ansamblu la patru mâini. Prima lecție din metodă este disponibilă gratuit pe site-ul lui Lucian Opriș. Dacă vrei să primești integral metoda de pian în format electronic (PDF) și CD-ul instrumental Steps, poți să îi trimiți un e-mail la adresa lectiidepianonline@gmail.com sau să comanzi de pe site pachetul promoțional MPSTEPS (50 Lei + taxele postale 20 lei) (12,5 euro în afara României doar Metoda de pian format electronic PDF). Total pachet MPSTEPS (metoda pian pdf + cd STEPS+taxele postale) = 70 LEI.


3 Carti Pentru Pian PDF Lucian Opriș
O altă ofertă interesantă de la Lucian Opriș este pachetul de 3 cărți pentru pian în format electronic (PDF) cu 100 lei. Cele 3 materiale sunt special realizate pentru cei care doresc să aprofundeze studiul pianului de la zero, și nu numai. Cele 12 lecții din Metoda de pian, te vor ajuta să înțelegi primele noțiuni de teorie și tehnică muzicală aplicate la instrumentele cu claviatură. În paralel cu aceste lecții poți completa repertoriul de cântece existent deja în metodă, cu cele 12 Cântece pentru copii/începători și cele 5 Teme pentru pian. Acest sistem de învățare rapidă se adresează copiilor începând cu vârsta de 5 ani, și tuturor celor care doresc să studieze pianul. Poți comanda pachetul de 3 cărți pentru pian de pe site-ul lui Lucian Opriș.


Metoda de Pian - [PDF Document]
Dacă vrei să ai o variantă mai simplificată a metodei de pian a lui Lucian Opriș, poți să îți descarci un document PDF care conține doar partiturile din metodă, fără explicații sau exerciții. Acest document este util pentru cei care au deja cunoștințe muzicale și vor doar să exerseze piesele din metodă. Poți găsi documentul PDF pe site-ul vdocuments.mx.


Sperăm că aceste surse te vor ajuta să îți începi sau să îți continui studiul pianului cu plăcere și entuziasm. Nu uita că pianul este un instrument care necesită multă practică și răbdare, dar care îți oferă satisfacții enorme. Mult succes!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page